* User Info

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.

* Who's Online

  • Dot Guests: 22
  • Dot Hidden: 0
  • Dot Users: 0

There aren't any users online.

* Recent Topics

For Sale - One Piece Fiberglass Rear Door for CF Van by Rotti
[November 24, 2021, 12:42:56 AM]


Ballast Resistor by pickmeup
[October 19, 2021, 04:25:04 AM]


Door hinge check spring. by wendyh
[October 01, 2021, 10:21:08 PM]


Daily Post by wendyh
[August 31, 2021, 10:28:00 PM]


I am Back!! by wendyh
[June 30, 2021, 08:11:11 AM]


Looking for a roof and LH Rear passenger door by Zeeman
[April 15, 2021, 05:58:27 PM]


clucth cable by druid
[February 08, 2021, 02:04:34 PM]


Sping Setup for CF 1977 Pop Top (Slide Top) by Rich_R
[January 07, 2021, 06:13:08 AM]


Rogue Trooper by greasey monkey
[December 03, 2020, 06:36:00 PM]


Looking for a TK by towman2018
[October 24, 2020, 10:13:01 PM]

Author Topic: help needed  (Read 6450 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Fat bed

  • Gumbie
  • *
  • Location: Gordon Vic
  • Posts: 18
    • View Profile
help needed
« on: May 22, 2015, 10:34:33 PM »
I need help to sort out an electrical problem. . I had the truck in reverse for a period of time with the ignition on.. when I went to start the car the reverse lights went out.. and alternator light has come on.. now I have no wipers or indicators.. no fuses have blown.. I am wondering if there is a larger fuse somewhere else.. any help would be great
Luigi is part of our family....you mess with it you mess with us all.

Offline Bedford Fever

  • Rid of the rust
  • ***
  • Location: Melbourne
  • Posts: 134
    • View Profile
Re: help needed
« Reply #1 on: May 23, 2015, 07:24:37 AM »


   If its an automatic , check the inhibitor park safety switch . My reverse lights
   are a little erratic at times . Its usually a loose earth wire .
   I don't believe there is an extra fuse for the reverse lights .
   Could be the flasher unit under the dash .

   Good luck mate Cheers Frank

Offline rumax

  • Just streetable
  • ****
  • Location: Adelaide
  • Posts: 379
    • View Profile
Re: help needed
« Reply #2 on: May 23, 2015, 10:35:59 AM »
car electrics... A dark art, to be sure..

What you have is a power input issue. Check you have power to the fuses and work back/forward from there. Should be a large brown wire. If it runs, it shouldn't be the ignition switch. ;)
And unless it's been modified, there is no other fuse.  ;D ;D
cheers & good luck..

Russell
Workin for the weekend!

 

anything
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2021, SimplePortal